Menu Forslag

Her kan du finde en masse forskellige Menu forslag.

Forretter:

Rejeburger

Hjemmebagte butterdejstrekanter - salatbund med tzatziki, rejer, bacon evt. hummerhaler.

Kaviarrand

Rand med kaviar og rejer på salatbund, flutes og smør.

Laksetærte

Tærte med gravet laks, dild, æggestand,

serveres med flødestuvet spinat.

Tortillaruller

Tortillapandekager på salatbund med laks og dressing.

Thai - kyllingesalat

Marinerede kyllingestykker, forårsløg, sukkerærtespirer, gulerødder,

ingefær og hvidløg.

Velegnet til buffet.

Maskeret blomkål

Blancheret blomkål med rejer, ærter, æg, tomat og dressing.

Serveres med flutes.

Bouillabaisse

Fiskesuppe fra Middelhavet med fiskeportioner og rejer.

Serveres med flutes.

Fisketallerken

Fiskerulle kogt i hvidvin, tun-/ørred-/laksemousse, rejer

Serveret på salatbund med flutes.

Cremet kartoffel/porresuppe med baconstykker og flutes.

Grissini med parmaskinke, laks eller hellefisk

Brødstænger - melon eller asparges omrullet med

parmaskinke, laks eller hellefisk

Fyldt avocado

Udhulet avocado med rejesalat. Serveret med brød.

Jambalaya

Ris, rejer og skinke - lidt stærkt.

Laks med æbler og nødder

Dampet laks serveret på ruccola med nødder, æbler, rødløg, og dressing.

Serveret med flutes.

Avocado med krabbefyld

Udhulet avocado med krabbesalatfyld. Serveret med brød.

Carpaccio

Oksemørbrad på salatbund

Som forret eller buffet.

Butterdejsskal

Høns i asparges.

Tærter

Alm. tærter evt. porre/løg/spinat.

Tigerrejer på spyd

Store rejer marineret i krydderurter og olie.

Mexikansk rejesalat

Rejer, bønner, agurk, gulerødder og jalapenos

serveret på salat m/flutes.

Reje/porre salat

Rejer, porre, æbler, peberfrugt og ris i karry dressing med brød.

Lakseroulader

Rullet laks med creme af Philadelphia ost og creme fraiche.

Afrikansk rejesalat

Rejer og tigerrejer med mango, avokado på chilli-balsamico-citrus marineret ruccla m/flutes.


De tre tårne 

Tortillapandekager med 3 forskellige slags fyld og pesto severet på salatbund 


Der er flere af forretterne der nemt kan passe til en buffet

Kødretter:

Stegt Svinekam

Med abrikos og pistacienødder.

Fyldt mørbrad med bacon.

-Fyld af fetasalat og hele syltede hvidløg.

-Fyld af fetasalat og soltørrede tomater.

Indbagt hamburgerryg

Hamburgerryg i butterdej.

Lammesteg.

Mørbradbøf i sovs.

Oksesteg.

Kalveculotte.

Roastbeef.

Gratineret bayonneskinke.

Spare-ribs

Marineret svinemørbrad.

Indiske "deller"
-med nødder, hvidløg og persille.

Kalkunbryst.

Krydret svinekam uden svær.

Andebryst.

Dyrefilet af Kudo ( Antilope ).

Krondyr.

Struds.

Tilbehør:

Broccolisalat.

Cherrytomater med ostecreme.

Salatbar og dressing.

Rødkålskompot.

Salat med ruccola, hvidløg, pinjekerner, avocado. (kan også laves med kødfyld til buffet)

Årstidens bagte rodfrugter
-selleri, gulerødder, rødbeder, pastinak.

Salat med bagte grøntsager - auberginer, græskar m.m.

Pastasalat.

Grønsagsterrin med gulerødder og broccoli.

Kold kartoffelsalat.

Flødekartofler.

Råstegte kartofler med krydderurter.

"Nye" kartofler.

Ovnbagte hele små saltkartofler (rustikke).

Rissalat.

"L... med låg" (tarteletfyld med butterdejslåg).

Skinke - ostestang evt. med tomatsovs.

Rå grønsagsstave.

Coleslaw med ananas og nødder.

Anderledes frugtsalat
-
med blommer, bladselleri og valnødder i calvados.

Bønner med baconsvøb.

Tomatsalsa med bruschetta.

Ferskensalsa.

Melonsalsa.

Tomatsalat med mozzarella.

Tomatsalat
-med stegt peberfrugt og mozzerella.

Bulgursalat med årstidens grønt.

Tzaziki.

Små tapas.

Rustik agurkesalat med salat løg, dild og feta.

Tomatsovs af soltørrede tomater og balsamicoeddike - lidt stærk.

Champignonsovs.

Rødvinssovs.

Bearnaisesovs.

Dip:

Hummus, guacamole, baba ghanouj (aubergine).

Brødbuffet og kryddersmør

Dressinger.

Dessert:

Kæmpe hjemmelavet is dessert med marcipanlåg
( min. 60 pers, se billede foroven )

Hjemmelavet is
-med bl.a. skildpadder, rutebiler og M&M´s.

Kagefad med is, chokoladekage og frisk frugt.

Isroulade.

Ekstraordinær lagkage ud over det sædvanlige.

Mandelrand med softice og hindbærsovs.

Budding.

Chokolademousse med flødeskum.

Frossen hindbær-/jordbærmousse i chokoladeskål.

Ovnbagte frugter i sirupsovs med kanel og softice.

Ostebord med frugt, brød og kiks.

Ovnbagte bananer i sirup/rødvinssovs med softice.

Frugttærte med creme. (Mørdejsbund med kransekagemasse).

Natmad:

Pizzasuppe med flutes.

Trekantsandwich med pålæg.

Hotdogs.

Frikadeller og kartoffelsalat.

Biksemad med spejlæg.

Chili Con Carne

Æbleskiver.

Karrysuppe med flutes.

Gullaschsuppe med flutes.

Krydret tomatsuppe med flutes.

Italiensk minestronesuppe med flutes.

Snitter.

Mexicansk majssuppe m/flutes

Gulerodssuppe m/flutes



---------------


Italiensk Buffet

   Forretter: 

 
 Carpaccio på ruccolabund med parmesan og pinjekerner. Flutes

 

Carpaccio af laks med citronolie på ruccolabund. Flutes

 

Carpaccio af lufttørret skinke på ruccolabund med parmesan og pinjekerner. Flutes

 

Lakseruller i tortillapandekager på salatbund med flutes og dressing.

 

Ristede kæmperejer på spyd

 

 

Tilbehør:

 

Pasta penne med soltørrede tomater, pesto og pinjekerner

 

 Caprese :Klassisk tomatsalat med tomater og mozzarella

 

 Rosmarin krydrede kartofler på spyd (kolde)

 

Honingmelon med parmaskinke

 

Frisk plukket salat

 

Indbagt spinat i filodej

 

Bruschetta med tomat og mozzarella

 

Grillet grønsagssymfoni (auberginer, peberfrugt osv. let marineret med olivenolie, hvidløg osv.)

 

 Brød og smør


Kød:

 

Lammekølle med rosmarin

 

Fyldt kalkunbryst med parmaskinke fetasalat og soltørrede tomater

 

Laksekoteletter med parmaskinke  og spinatsalat

 

Culotte med balsamicodressing og hvidløg

 

Oksehøjreb med rosmarin og hvidløg

 

Dessert:

 

Mandelkage med softice og hindbærsovs

 

Tiramisu

 

Italiensk is

 

Panna cotta (italiensk budding –
meget rund og fin i smagen )

 

Italienske oste med vindruer og
marinerede valnødder.

 

 

Natmad:

 

Minestronesuppe

 

Der kan laves pizza – pizzasnegle – lasagne – spyd el lign til børnene…………… 


---------------


Eksklusiv Afrikansk Buffet

 

Forret:

Afrikansk rejesalat:

 Rejer og tigerrejer med mango, avocado,
pepperdew med
chili, nøddeolie, og
citrusmarineret ruccola

 Brød


Hovedret:
 

 Dyrefilet af kudo – paneret i afrikansk krydderiblanding

 

Krondyr (og/eller)

 

Strudsebøf (og/eller)

 

Marineret tomatsalat med peber og forårsløg

 

Risotto med svampe, parmesan, løg og spinat

 

Brød

 
Dessert:
 

 Chokolademuffins med frisk marineret ananas 
og appelsinsaft

 

 

 

 

 






 

 

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

26.02 | 09:48

Sjovt, verden er lille. Kan se, din søn Rasmus er kammerat med min nevø Mikkel Lindahl, dér faldt jeg over navnet. Vi fik en hvalp efter H & Rs Perle. Hils.

...
25.02 | 08:40

Hej Jane
Ja det var min Faster og Onkel. Og de børn du nævner er mine fætre og kusiner
Mvh Christian

...
24.02 | 19:11

For mange år siden boede Hans & Ragnhild Holmskov Hansen i Bovense som naboer t/mine forældre. De havde da børnene Marianne, Kirsten, Lene og Søren. Familie?

...
01.12 | 23:50

Hej Signe. Kan du komme med et par eksempler på spinning ringe du kan lide. kh Pernille

...
Du kan lide denne side